HÁLÓZATÉPÍTÉS ZAKLATÁS MENTESEN! "ONLINE MLM"

A kérdés, hogy Te most a kikötőben maradsz, vagy vitorlát bontasz azonnal, és kihasználod, élsz a jó szél adta lehetőségekkel.MLM "menekülés a szürkeségből a szivárvány felé"! Antioxidánsok a szabadgyökök ellen!

Az  antioxidáns mennyisége a testedben egyenesen arányos azzal,hogy meddig fogsz élni!  (Dr. Richard Cutler)


Az antioxidánsoknak sok különböző fajtája van, ezek együttműködnek a szabad gyökök káros hatásainak leküzdésében. Testünk egyes antioxidánsokat maga állít elő, míg más fontos antioxidánsokat táplálékunkkal veszünk magunkhoz. Mindezek az antioxidánsok erős rendszert képezve működnek együtt a jó antioxidáns-kondíció érdekében.

Antioxidáns alatt azonban leggyakrabban az élő szervezetben, illetve a táplálékban található, természetes vagy mesterséges vegyületeket értjük. Ezek az anyagok rendszerint szerves vegyületek,

antiox.jpg


Legfontosabb antioxidánsok - az A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin és a szelén - külön-külön is javítják egészségünket, de tapasztalatok szerint együttesen alkalmazva fokozottan jótékony hatásuk van.

A C-vitamin többek között erősíti az immunrendszert, növeli az interferon termelést, védelmet nyújt a stressz ellen és a rákkeltő anyagokkal szemben, csökkenti a vér koleszterinszintjét.

Az E-vitamin meggátolja az A-vitamin oxidációját, így az tovább marad hatékony a szervezetben. Értágító, alvadásgátló hatása révén védi a szívet, szívműtét után gyorsítja a gyógyulást. Az A-vitaminnal együtt védi a tüdőt a lerakodásoktól. Vizelethajtóként csökkenti a vérnyomást.




A béta-karotin az A-vitamin provitaminja,  Az A-vitamin számos szempanasz kezelésében segíthet, véd a légúti fertőzésekkel szemben, egészségesen tartja bőrt, a hajat, a fogakat és a fogínyt. Egy tíz éven át tartó, amerikai kísérlet bebizonyította, hogy a rendszeresen béta-karotint szedő férfiak körében fele annyi szívbetegség és prosztarákos megbetegedés fordul elő, mint a kontroll csoportban, melynek tagjai nem kaptak béta-karotint. Megfigyelték, hogy a japánok és a norvégok, akik sok béta-karotinban gazdag élelmiszert fogyasztanak, csak igen kis számban betegednek meg tűdő, gége-, garat-, szájüreg, vastagbél, prosztata, méhnyak és mellrákban.


A szelén akárcsak az E-vitamin megakadályozza, vagy lassítja a szövetek öregedését.


A zöld tea fogyasztása mérsékli a magas vérnyomást, csökkenti a vércukorszintet. Hatásos egyes baktériumok és vírusok ellen, megelőzhetők vele bizonyos szájüregi és fogbetegségek.


Idősebb embereknek, városokban élőknek és sportolóknak valóságos áldás lehet az antioxidánsok szedése, védelmet nyújtva a szabadgyökök egészségkárosító hatásaival szemben.


Mely ételekben találhatók meg az antioxidáns anyagok?

Egy változatos étrend, amely legalább napi ötszöri bőséges gyümölcs- és zöldségfogyasztást is tartalmaz, alapjaiban már biztosítja az antioxidánsokban gazdag tápanyagbevitelt. Antioxidáns anyagok ezrei fordulnak elő a teljes, finomítatlan ételekben, amelyek nem kaphatók tabletta formájában Sajnos az antioxidánsok közül sok vész kárba az ételek elkészítésének folyamatában. A bioflavonoidok íze keserű, ezért gyakran kimaradnak az ételek gyártásakor. Bár a legalapvetőbb forrás a zöldségben és gyümölcsben gazdag étrend, szükségünk van a kiegészítésre is ahhoz, hogy optimális szinten tarthassuk szervezetünkben az antioxidáns anyagokat. A karotinoidok az antioxidánsok egy másik családja a sárga, a narancssárga és a piros gyümölcsökben, ill. zöldségekben, és még néhány más zöld növényben találhatók. A bioflavonoidok a legtöbb gyümölcsben megtalálhatók, de különösen jellemzőek a kék és a vörös színűekre (pl. szőlőre és az áfonyára). A C-vitamin a citrusgyümölcsökben található, a bioflavonoidok pedig azon belül is a növény kérgében. E-vitamint a gabonafélék, a mogyoró és a növényi olajok tartalmaznak. Szelént az egész gabonaszemekben, a fokhagymában és brazil mogyoróban találhatunk - feltéve persze, hogy termőföld, amelyben fejlődnek, elég szelént tartalmaz. Tehát még az sem garantálja, hogy optimális mennyiséghez juthatunk szelénből, ha étrendünk a megfelelő táplálékokat tartalmazza.


Mik a szabad gyökök?

A tudósok szerint a szabad gyökök gyorsítják az öregedési folyamatot. Az élet része, hogy öregszünk - minden egyes nap minden egyes másodpercében. És bár az öregedési folyamat megállítására nem vagyunk képesek, tehetünk lépéseket, hogy az egészségünket a korral megőrizzük.
A szabad gyökök képződésének bizonyos ismert okai mint a dohányzás vagy a napfény hatása káros hatással van a külsőnkre és a hogylétünkre.
Légszennyezés, mérgező vegyszerekkel való érintkezés - még a levegő, amit belélegzünk, is szabad gyökök képződéséhez vezet a szervezetünkben.
Miért kell tartanunk a szabad gyököktől?
A szabad gyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a testünkben található fehérjék, zsírok és még a DNS károsítására is. A testünk sejtjeiben található DNS minden nap körülbelül 75 ezer támadást kap a szabad gyököktől.
A legtöbb sérülést a testben található javító enzimek helyre tudják állítani, de az a kevés sérülés, amit nem sikerül kijavítani, az idő múlásával halmozódik, és fokozhatja a szokásos öregedési folyamattal járó problémákat.

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha "továbbküldenéd" másoknak is.


Elérhetőségeim:

e-mail: zelnikimre@gmail.com

Tel: 70-417-7007

Skype: Zelnik.Imre



Ez a honlap NEM a NU SKIN EASTERN EUROPE Kft. hivatlos honlapja!
Az étrendkiegészítók nem gyógyszerek, ezért használatuk NEM pótolhatja az orvosi ellátást!






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 2
Heti: 3
Havi: 277
Össz.: 115 744

Látogatottság növelés
Oldal: Antioxidánsok
HÁLÓZATÉPÍTÉS ZAKLATÁS MENTESEN! "ONLINE MLM" - © 2008 - 2024 - mlmujtechnika.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »